صفحه اصلی
عضو هیات‌علمی دانشگاه شهید بهشتی: هدف ایجاد «قرق اختصاصی» در مناطق چهارگانه، شکار است و نابودی حیات وحش نتیجه آن
  • 1143 بازدید

بحث ایجاد "قرق های اختصاصی" شکار در دل مناطق چهارگانه که تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست هستند این روزها داغ شده و نظرهای مختلفی نیز عنوان می شود. بهرام حسن زاده کیابی عضو هیات علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی و استاد بنام مدیریت حیات وحش در گفت وگو با "سلامت نیوز" نظرات خود را در اینباره عنوان کرد. او به صراحت گفت که عده ای می خواهند با برچسب "حفاظت مشارکتی" و "قرق"، در قلب مناطق چهارگانه از جمله "پارک های ملی"، شکارگاه های اختصاصی راه بیندازند و این یعنی نابودی تنوع زیستی و حیات وحش ایران. متن کامل این گفت وگو در ادامه منتشر شده است.

به گزارش "سلامت نیوز" "قرق های اختصاصی" در دل مناطق چهارگانه محیط زیست واژه ای است که چندین دهه در سازمان متولی حیات وحش ایران طرح شده؛ این موضوع در دوران ریاست عیسی کلانتری بر این سازمان، قوت گرفت و اینروزها خیلی ها برای اجرای آن در تلاش هستند. اگرچه برخی خواسته اند این موضوع را "سبزشویی" کنند؛ اما استادان بنام حوزه محیط زیست کشور معتقدند "این ننگ و خیانت را با هیچ آب زمزمی نمی توان پاک کرد"؛ چرا که در دل خود "شکارگاه های اختصاصی" را پنهان دارد و خطر بازگشت آنها در مکان هایی با بالاترین درجه حفاظتی یعنی "پارک های ملی" بسیار جدی و خطرناک است و منجر به آسیب های نگران کننده به تنوع زیستی کشور خواهد شد.

بهرام حسن زاده کیابی،دکتری اکولوژی ومدیریت حیات وحش و استاد این حوزه به صراحت گفت که با صدور مجوز شکار در "مناطق چهارگانه" صد درصد مخالف است و طرح "قرق اختصاصی" در دل مناطق چهارگانه، همان "شکارگاه اختصاصی" در این مناطق است که با هیچ دلیل و منطقی، موجه نمی شود.

متن کامل خبر

منبع خبر: پایگاه خبری سلامت نیوز

 

 

افزودن نظرات